Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rudná B - Kněževes 1:0 (1:0)

16. 11. 2009
V neděli jsem jeli na poslední podzimní zápas do Rudné. Utkat se s domácím B mužstvem. Předem bylo jasné, že půjde o těžký zápas. Rudná B je silné mužstvo a nebýt penalizace od svazu (bylo jim odebráno 10 bodů), hrála by o čelo tabulky.

Již po příjezdu bylo jasné, že zápas bude ještě těžší - pověstná travička v Rudné, je již historií a dnes mají místní fotbalisté k dispozici podmáčené, zničené hřiště. Při pohledu na naše rozcvičující se fotbalisty bylo jasné, jak užitečné by bylo mít kolíky a ne lisovky.

Zápas začal dobře a obě strany měly několik pěkných šancí. Během prvních 15 minut jsem viděli penaltové situace bez odpískání na obou stranách - bohužel první jež rozhodčí odpískal, byla proti nám a i když brankář Staněk směr vystihl, střelu nezachytil.  (1:0 pro Rudnou.)

Nadále šlo o bojovný fotbal a obě strany si vypracovaly šance. Nutno Rudné přiznat, že jejich rychlí útočníci zatápěli naší obraně. I tak si naši vypracovali několi tutovek jež však nedokázali proměnit (Vidman hlavou, krásná standardka v podání Straka-Vidman, únik Filipa Uhlíře, centr na Popeláře....).  

Druhý poločas se místy změnil v boj o to kdo ustojí terén. Oboustaně šlo nadále o pěkný fobal. Za naše - krásný průnik Popeláře, pěkné Strakovi centry na hlavy Zettela (Tea) - Kettnera - Ečera - Popeláře, či centr Mira Mokroluského..... Bohužel vše bez úspěšného zakončení, často i bez trefení brány.

Zápas tak rozhodla penalta z prvního poločasu.

Sestava: Staněk - Sláma, Straka, Vidman, Vitvar (Zettel M.) - Ečer, Kettener, Valentko, Mokroluský - Popelář, Uhlíř

Naši odehráli výborný podzim a přejeme hodně zdaru na jaře.
Za redakci
Barezi
 

Náhledy fotografií ze složky 15.11.2009 v Rudné

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář