Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kněževes - Zbuzany B 2:1 (1:1)

17. 10. 2010

V neděli jsem nastoupili za krásného počasí proti Zbuzanum. Rozhodnutí týmu bylo, abychom si co nejvíce využívali šíři našeho hřiště.

Hned od počátku se dařilo míč po zemi přenášet z jedné strany na druhou a zpět. Soupeře jsme tlačili - většinou střelami z velkého vápna. Po několika průnicích se podařilo skórovat a tým šel do vedení 1:0. I dále se hrál z naší strany hezký fotbal, bohužel s mnoha spálenými loženými šancemi. 

Po půl hodině hry, jsme zvolnili a soupeř - jež hrál hlavně na breaky - toho vzápětí využil a srovnal. Srovnání jsem si zavini špatnou přihrávkou v záloze, následný zbytečným faulem na velkém vápně a tečí jednoho z hráčů ve zdi. Brankář i přes všechnu snahu neměl šanci gólu zabránit. 

Po přestávce se mužstvo odhodlalo k náporu a tlačilo soupeře do jeho obranného území. Z mnoha a mnoha šancí se podařilo dát jen jeden gól. To se mohlo vymstít ke konci zápasu, kdy útočník Zbuzan šel sám na bránu a náš stoper jen stíhal blokovat míč, což vedlo k faulu a  červené kartě.   Do konce zápasu se již podařilo výsledek uhájit a náš tým tak získal 3 body za zasloužené vítězství.