Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rudná B - Kněževes 1:0 (0:0)

12. 10. 2010

Zápas v Rudné začínal chvíli po 7mém vítězství žokeje Váni ve Velké pardubické, k čemuž gratulujeme. První poločas bylo naše mužstvo pod tlakem Rudné, do šance jsme je  však nepustili. Většina akcí končila před velkým vápnem. Bohužel z naší strany jsme se k ničemu nedostali. 

Na začátku druhého poločasu jsme Rudnou tlačili a naši se dostávali stále častějji do šancí. Bohužel rozhodující okamžik přišel po nesportovním činu soupeře. V rámci zranění jednoho z hráčů Rudné jsem zakopli míč - aby bylo umožněno ošetření. Následné vrácení  míče - obvykle dlouhý nákop v rámci fair-play - dali nakrátko a ihned začali napadat. Takové chování nikdo nečekal a tak z této situace vznikl samostatný únik na naši bránu - jež nebylo možné řešit jinak než faulem a následnou červenou kartou pro našeho hráče. 

Soupeř díky vyloučení ožil a náš tým následně odolával v 10ti. Díky nasazení brankáře a středu obrany se dařilo šance úspěšně odráže. Soupeř uspěl jen jednou. Ke konci jsme soupeře dostali pod tlak, ale bez zakončení.