Jdi na obsah Jdi na menu
 


Roztoky B - Kněževes 1 : 3 ( 1 : 1 ) 11.9.2011

Druhý zápas venku a druhé vítěztví - to je moc dobrý začátek nové sezóny. Výhra v Roztokách se ale vůbec nerodila lehce. V dusném počasí jsme - jako v posledních zápasech mnohokrát - od začátku soupeře přehrávali. Brzy jsme vedli a jako mnohokrát polevili a Roztoky vyrovnali. Nerozhodně skončil poločas a ve druhé půli už to bylo o tom, kdo dá gól. Podařilo se to našim a když za další dvě minuty padl třetí gól, bylo o vítězi rozhodnuto.

První mistrovský zápas na domácím hřišti sehrajeme v neděli 18.9. od 16.30 s Turskem. Tursko skončilo v minulém ročníku na druhém místě, také zatím neztratilo žádný bod a navíc jejich zvědi nás pozorovali v Roztokách. Čeká se velmi vyrovnaný zápas - přijďte naše kluky povzbudit.

Trénink je opět ve čvrtek 15.9. od 18.00hodin

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

důležitá výhra

(Ondra, 15. 9. 2011 12:10)

Výhra v Roztokách hodně důležitá! Při absenci Saši a Míly skvěle zahrála stoperská dvojice Slamák s Jirkou Kettnerem, která často musela hasit protiútoky jako daň za to, že jsme hráli hodně otevřeně a chtěli vyhrát. Naštěstí se aktivita vydařila, Jindrův vítězný gól byl bombastický.

Kdyby nám vyšel i zápas s Turskem, asi bychom tím rozhodli, že letos budeme hrát nahoře. Kněževes do toho!